Estimulació musical per nadons

La música és una de les formes d’estimulació més potents que tenim a la nostra mà per a la primera infància. És molt recomanable fomentar al teu petit gaudir de la música tot el que pugueu. Podeu enriquir l’experiència fent-lo escoltar diferents tipus de cançons, ritmes o instruments. Una forma en que podeu aprendre a fer-ho és apuntar-vos a classes d’estimulació musical per a nadons i infants de 0 a 3 anys.

La música contribueix al desenvolupament físic, intel·lectual, social i espiritual des del primer moment. Els nadons, neixen amb un sentit de l’oïda molt desenvolupat i els encanta la música, fins als adolescents que fan fortes identificacions amb cantants o estils musicals. En el cas dels nadons la harmonia de les notes i ritmes musicals estimula diversos sentits, com l’audició i la parla.

Petitament_17

Entre els múltiples beneficis de l’estimulació musical podem destacar la seva contribució en l’autoestima, l’expressió emocional, millora la capacitat d’atenció, concentració i memòria, desenvolupa la creativitat i la imaginació, ajuda a millorar el llenguatge i la comunicació, millora el ritme, l’equilibri i la coordinació etc.

A PETITAMENT tenim la sort de comptar amb la professionalitat i l’experiència de l’Estefania, directora i mestra del centre d’estudis musicals Dalcroze.

Les seves sessions estan inspirades amb el pedagog Emile-Jaques Dalcroze i la teoria d’Edwin Gordon. Amb un treball humanista s’aconsegueix una evolució a l’atenció i la imitació. El nen desenvolupa aquesta habilitat en tots els àmbits de la seva vida, comença observant, continua imitant i acaba reconeixent el seu Jo.

 Trobareu més informació sobre el mètode al seu web mitjançant aquest enllaç:

https://www.centredalcroze.com/com-aprenem-a-centre-dalcroze/

Ens encanta l’Estefania, no només per la seva professionalitat i experiència, sinó per la seva dolçor i la gran capacitat d’ensimismar amb la màgia que es crea a les seves classes, on hi ha moments de tot, per la calma, per la diversió, per la connexió, per la sorpresa, per perdre’s amb la música, per ballar… i sobretot per gaudir veient gaudir els més petits.