Espai nadó

Milers de somnis i expectatives acompanyen als pares novells durant els mesos d’espera d’un fill (fins i tot abans, durant el temps en que un imagina o planeja la seva maternitat/paternitat).

No obstant, quan el nadó arriba, els pares entre meravellats i nerviosos poca cosa recorden sobre aquells consells que els van donar la matrona, la llevadora, la pediatra, la mare, l’amiga…i no saben ben bé què han de fer, com i quan.

La naturalesa els anirà indicant el camí, però per cada dubte apareixeran diverses respostes, algunes contradictòries, i es que no hi ha una única manera de criar, sinó tantes com pares i mares al món, només hem d’atendre al nostre instint i valdre’ns de sentit comú.

L’espai nadó de PETITAMENT és un espai d’acompanyament i suport per famílies amb nadons de 0 a 3 anys, a través de diversos tallers, xerrades i activitats, des d’una mirada conscient i respectuosa, durant la etapa més important i significativa en el desenvolupament infantil.

Aquests tres primers anys són fonamentals per al desenvolupament cerebral. Durant aquest període l’infant configura les seves habilitats psicomotrius, cognitives, lingüístiques, socials, afectives i emocionals. L’evolució d’aquestes habilitats li possibilitaran una interacció equilibrada amb sí mateix i amb el món que l’envolta.

A PETITAMENT treballem per potenciar les capacitats del nen des de l’enfocament de les intel·ligències múltiples, afavorint el desenvolupament potencial que els infants ja tenen de manera natural.

Les nostres instal·lacions estan preparades per acollir i donar resposta a aquestes necessitats respectant ritme i el moment evolutiu de cada nen/a i cada família. Els materials s’inspiren en pedagogies vives i les activitats promouen la importantíssima connexió emocional del nadó amb els seus pares o cuidadors.

Activitats de l’espai nadó

Petitament_12

Moviment lliure, desenvolupament de la psicomotricitat amb material Pikler

Petitament_2

Estimulació cognitiva i motricitat amb material Montessori

Petitament_17

Estimulació musical per nadons

Petitament_3

Activitats d’estimulació sensorial i multisensorial

Petitament_18

Anglès per a nadons

Petitament_Dansa amb nadons

Dansa amb nadons

Petitament_Ioga nadons

Ioga per nadons

Petitament_19

Tallers i xerrades puntuals sobre desenvolupament infantil